Advokát Jan Sůra

Jan Sůra se stal partnerem AK Císař, Češka, Smutný

Advokátní kancelář CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ jmenovala nového partnera. Stal se jím advokát Mgr. Jan Sůra (30), který zároveň řídí jeden z odborných týmů kanceláře. Jan Sůra se dosud specializoval na oblast bankovnictví a další regulovaná odvětví.  V nové pozici se bude věnovat strategickému rozvoji produktu kanceláře a portfolia jejích služeb.

„Jan je svěřenými klienty vysoce hodnocen pro svou schopnost nalézat nové a komplexní postupy řešení problémů. A to včetně jejich vhodné komunikace navenek vůči veřejnosti,“ říká společník kanceláře Jaromír Císař. „Jeho rolí v kanceláři bude nyní inovativní uchopení a zpracovávání stěžejních právních témat, vývoj nových produktů a péče o některé strategické klienty kanceláře,“ dodává Jaromír Císař.

Jan Sůra nastoupil do kanceláře CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ již během svých studií na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Na začátku letošního roku byl oceněn v rámci soutěže Právník roku, kde uspěl v kategorii Talent roku se svou odbornou prací věnovanou výzvám advokacie 21. století.

Advokátní kancelář CÍSAŘ, ČEŠKA, SMUTNÝ patří s více než sedmdesátičlenným týmem spolupracovníků mezi největší české advokátní kanceláře. V letech 2013, 2014, 2015 a 2016 byla oceněna titulem Právnická firma roku v kategorii Pro bono a společenské odpovědnosti. Kancelář je zakladatelem a hlavním korporátním mecenášem BOHEMIAN HERITAGE FUND, nadačního fondu podporujícího rozvoj českého kulturního dědictví. Úzce spolupracuje s Česko-izraelskou smíšenou obchodní komorou a dalšími významnými organizacemi.

(red)