Foto: Ekonomický deník

ČAK zřídila oficiální účet na Twitteru

Česká advokátní komora zřídila na základě rozhodnutí představenstva ČAK z prosince 2016 účet na sociální síti Twitter. Zájemci na něm naleznou aktuální a nejnovější krátké informace o dění v české advokacii, dále pak odkazy na kompletní znění zajímavých článků a zpráv z webových stránek ČAK – (www.cak.cz a www.bulletin-advokacie.cz), nebo  z dalších, které s advokacií souvisejí. Českou justici o tom informovala tisková mluvčí ČAK Iva Chloupková.

„Rádi bychom upozornili, že zřízení účtu ČAK na sociální síti Twitter neznamená upozaďování webové stránky www.cak.cz nebo www.bulletin-advokacie.cz, kde stále naleznete rozsáhlejší informace, upozornění a kontaktní údaje a budeme zde i nadále sdílet další odkazy a dokumenty ke stažení či jiné informace. Zřízení Twitteru ČAK považujeme za další krok ve zkvalitňování komunikace Komory s advokátní i neadvokátní veřejností, zvláště pak s mladší generací,“ konstatuje tisková mluvčí.

cak

Oficiální účet České advokátní komory lze nalézt pod uživatelským jménem @CAK_cz, nebo na internetové adrese https://twitter.com/CAK_cz. Pročítat si jej můžete, i pokud nejste uživatelé této sociální sítě zcela stejně, jako jiné internetové stránky.

@CAK_cz

Dušan Šrámek