Události v hospodě U Feřtů zaznamenala kamera. Printscrren

Vedoucí rokycanského státního zastupitelství Milan Pózel rezignoval

Na pozici vedoucího Okresního státního zastupitelství Rokycany rezignoval Milan Pózel, píše server Novinky.cz. Rezignace údajně souvisí s incidentem v restauraci, kde se Pózel s manželkou dostali do potyčky s personálem.

Rezignaci potvrdila krajská státní zástupkyně Anna Maříková. Pózel se podle ní vzdal pozice vedoucího z osobních důvodů, státním zástupcem zůstává.

Podle zjištění Práva se vzdal pozice vedoucího kvůli nedávnému incidentu v plzeňské hospodě U Feřtů. Pózel a jeho manželka se tam dostali do křížku s personálem, což nakonec vyústilo ve rvačku, uvedl k události deník Právo

„Konflikt, který se stal v polovině července, natočila kamera. Na záběrech je vidět, že se pár dohaduje s obsluhou. Pózel pak vzteky praští kelímkem s pivem a odchází. Do servírky, která jde za ním, strčí jeho žena. Následuje potyčka, při níž lítají i pěsti. Manželé potom z podniku zmizeli a hledala je policie. Přihlásili se až ve chvíli, kdy záznam běžel po sociálních sítích,“ uvádí deník Právo s tím, že Pózel nechtěl nic komentovat.

Celý článek a záznam z kamery jsou zde:

Policie zatím kvůli konfliktu v restauraci nikoho neobvinila.

(čtk, ire)