Zázemí advokátní kanceláře Foto: STOPRO

AK Havel, Holásek & Partners se přejmenuje na Havel & Partners

Česko-slovenská advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners se od 1. ledna přejmenuje na Havel & Partners. Rozhodla o tom valná hromada společnosti. Reagovala tak na skutečnost, že Jan Holásek, který v roce 2001 kancelář spoluzakládal, své působení společníka ukončil ke konci roku 2014.

„Nový název tak lépe odráží skutečný stav fungování naší společnosti, kterou manažersky řídí Jaroslav Havel spolu s dalšími partnery zodpovědnými za rozvoj jednotlivých právních týmů,“ uvedl partner a jeden z pětice zakladatelů kanceláře Robert Nešpůrek. „Aktuální změnu vnímáme také jako nový impuls a příležitost, jak dále zvýšit povědomí o značce a našich službách,“ dodal.

Kancelář má 26 partnerů, z nichž polovina je zároveň jejími společníky. Personální růst partnerských pozic a důraz na jejich podíl na vedení kanceláře byl v názvu firmy patrný již v roce 2011, kdy se přejmenovala z původního Havel & Holásek na dosavadní Havel, Holásek & Partners.

Od ledna 2018 se změní též název Akademie Havel, Holásek & Partners a Nadácie Havel, Holásek & Partners.

Advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners s kancelářemi v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě je s týmem více než 180 právníků, 100 advokátů a více než 500 spolupracovníků, včetně 130 zaměstnanců spolupracující inkasní agentury Cash Collectors největší česko-slovenskou nezávislou právnickou firmou. Právní poradenství poskytuje ve 12 světových jazycích ve více než 80 zemích světa.

(čtk)