Ředitel VZP Zdeněk Kabátek, ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, bývalý slovenský ministr zdravotnictví Richard Raši a hokejový brankář Dominik Hašek na konferenci Zdravotnického deníku. Foto: Radek Čepelák

Financování zdravotnictví v nejbližších letech představí summit

Třetí ročník summitu Zdravotnického deníku Ekonomika zdravotnictví otevře diskusi o trendech a směrech úhradové politiky ve zdravotnictví nejen v souvislosti s novinkami v úhradové vyhlášce na rok 2024. Zaměří se na financování nemocnic a regionální dostupnost zdravotních služeb. Podstatná část programu bude věnována rovněž zvyšování efektivity v lékové politice.

Vedle ministra zdravotnictví Vlastimila Válka a ředitele Všeobecné zdravotní pojišťovny Zdeňka Kabátka vystoupí také představitelé krajů a měst – hejtman Moravskoslezského kraje Jan Krkoška a primátoři Brna a Ostravy Markéta Vaňková a Jan Dohnal. Přednáškové bloky jsou doslova nabité předními odborníky a manažery zdravotních pojišťoven, nemocnic a nezávislými experty, kteří se podílejí na formulaci úhradové a lékové politiky ve zdravotnictví v České republice.

Kompletní program summitu, který se uskuteční 31. října 2023 v Hotelu Grand Majestic Plaza v Praze a na který vás srdečně zveme, najdete v tomto programu:

(red)